2011. szeptember 26., hétfő

Nokia C2-00 dual sim, új, magyar nyelvű, 3 év gari - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Eladó Nokia C2-00 dual sim-es mobiltelefon. Magyar nyelvű! A piacon lévő többi kapható készülék legtöbbje nem tartalmaz magyar nyelvet.
Egyszerre van mindkét sim a hálózaton, bármelyiken fogadható hívás vagy sms. Hívás vagy sms írás előtt kiválasztható, vagy akár előre fixen beállítható, melyik kártyát használja. Kiváló pl. egy céges és egy privát SIM és ezáltal hívószám használatára, vagy két különböző tarifájú előfizetés együttes magunknál tartására. Ezentúl nem kell két telefon, esetleg eltérő töltő, figyelni rá, melyik csörög stb.
Részletes tesztje itt található:
http: //mobilarena. hu/teszt/nokia_c2-00_ket_sim_kicsit_maskepp/bevezeto. html
A készüléket dobozában, töltőjével, összes papírjával adom. A garancia 1 év teljeskörű, és további 2 év szotfveres jótállást takar. A telefon csak kipróbálva lett, a fólia még a kijelzőn van. Az összes fotó az eladó telefonról készült, nem szoktam netről összevadászott képekkel megtéveszteni a velem üzletet kötőket.
Személyes átvétel (készpénz) lehetséges Székesfehérváron, Bicskén, Tatabányán, Oroszlányon. Egyéb esetben átutalás után postázok, költsége a vevőt terheli. Utánvét nincs! Csere csakis, egyedül Nokia E52-re érdekel, értékegyeztetéssel, semmi más ajánlatot nem várok!
Előzetes rossz tapasztalataim alapján az alábbi feltételekkel élek, melyet kedves partnereim a licitálással tudomásul vesznek:
- Kérem a nyertest, hogy max. 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Ellenkező esetben egyetlen emailt küldök jelentkezésül, további két napig várok, majd megy a negatív minősítés, a terméket pedig újra felrakom. Nem érdekel, hogy beteg volt, külföldön volt, meghalt a nagymamája, elromlott egész Magyarországon az internet és sorolhatnám az eddig előfordult kifogásokat, nem érdekel. Én komolyan veszem az adásvételt, elvárom mástól is.
- 10 minősítés alattiaknak nem válaszolok a terméklapon feltett kérdéseire. Ha leüti, előre utalás után viheti, de semmi alku, okoskodás, kérés, variálás stb.
- Leütés után alku nincs!


Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 14:18
. Nokia C2-00 dual sim, új, magyar nyelvű, 3 év gari - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Fontos